دانلود پایان نامه مدیریت بازرگانی

عملكرد آگهی ها و چگونگی برقراری ارتباط با مخاطب

 
*قابل استفاده برای رشته های مدیریت رسانه،ارتباطات
 
چکیده:
اگر قبول داشته باشیم كه «اقتصاد» از عوامل بقای جامعه است، باید قبول داشت شناخت افرادی كه چرخ‌های اقتصادی جامعه را به گردش در می‌آورند به اعتباری در سرلوحة چنین اعتقادی قرار دارد.سخن گفتن از نحوه ارتباط بین مصرف‌كننده و تولیدكننده یا خریدار و فروشنده،‌ بدون توجه به سیستم توزیع كالای مصرفی كاری بیهوده است. ناچار اعتقاد به نفوذ غیرقابل تردید روش‌های علمی در شیوه‌های مختلف زندگی انسان، توجه به سیستم تجاری و بازرگانی از یك‌طرف و شناخت روش‌های عرضه كالای مصرفی و تولیدی از سوی دیگر، امری ضروری است. چگونه باید كالایی را عرضه كرد؟ چگونه باید گروه عظیم مصرف‌كننده را به‌سوی «خرید» كالای موردنظر جلب كرد؟ چنین مسائلی بدون توجه به سیستم‌های علمی مورد قبول نمی‌تواند موفقیتی داشته باشد.
 
می‌توان گفت تبلیغات، با رعایت همه مناسبات، عبارتست از یك طبل انعكاس صوت و وسیلة هماهنگ‌كننده و وسیله‌ای است كه سیاست بازرگانی تولید‌كننده و رفتارهای مصرف‌كننده را وادار می‌كند با یكدیگر به نوسان در آیند.تبلیغات عمومی از وسایل ارتباط‌جمعی، روزنامه‌ها یا مجلات، رادیو،‌ سینما، تلویزیون و آگهی استفاده می‌كند. هدف چنین تبلیغاتی، به استثنای بعضی موارد كه نسبتاً محدود است (خریدهای اجباری مانند خرید بستنی در سینما) شامل این نیست كه آدمی را مستقیماً به خرید كالا سوق دهد، بلكه هدفش شركت در ایجاد یك رفتار و قصد درونی فراخور آن شیء است كه در لحظة خرید، به‌خاطر همان شیء فشار خواهد آورد.
 
در این پایان نامه برای شناخت بهتر عملكرد آگهی ها و چگونگی برقراری ارتباط با مخاطب، به روانشناسی تبلیغات پرداخته شده و عناصری چون نظریه های عمده در این زمینه و نقش مغز در عرصه، مورد بررسی قرار گرفته اند.
 
 
 
کلمات کلیدی:

عملكرد آگهی ها

روانشناسی تبلیغات

چگونگی برقراری ارتباط با مخاطب

 
 
 
 
فهرست مطالب
 ویژگی های كالا
 معیار تجزیه و تحلیل تصاویر
 یاد گیری و حافظه 
 برخی شرایط یادگیری
عادت
 هدف تبلیغات
 وسایل ارتباط جمعی
 چگونه باید گفت؟
 با چه كسی حرف می زنیم؟
فروش سخت دربرابر نرم: ترسیم خط
 چپ مغز ، راست مغز 
 آگهی های چپ مغز، سلطه ادراك
 مسئله توجه
 مسئله تحریف پیام
 یك آگهی خوب چپ مغز از چه چیزی شکل میگیرد؟
 چالش های راست مغز: موردی برای احساس
 آگهی های مغز كامل
 توسعه آمیخته بازاریابی
 محصول
 قیمت
 مكان
 ارتقا
نگاهی به فرآیند ارتباط
عناصر نه گانه فرآیند ارتباط
 مراحل طراحی ارتباط مؤثر
تنظیم بودجه ارتقا
شناسایی مخاطبان هدف
ارزیابی آگهی
نتیجه گیری
منابع